Helyi közélet

2017.03.03. 09:48

Két lányt gázoltak el a zebrán a Búza téri kereszteződésben - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. március 2-án történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. március 2-án történt rendőrségi eseményeiből.

Nyíregyháza Rákóczi úton haladt a belváros felől a Mező utca irányába egy személygépkocsival közlekedő 36 éves ibrányi férfi, aki a Búza téri kereszteződésben a kijelölt gyalogátkelőhelyen nem biztosított elhaladási elsőbbséget két gyalogosnak, akiket elütött. A baleset következtében a gyalogosan közlekedő 13 éves és 14 éves nyíregyházi lányok könnyű sérüléseket szenvedtek.

A 38-as számú főúton közlekedett Nyírtelek irányából Nyíregyháza felé 2017. március 2-án 20 óra 25 perc körül egy személygépkocsival közlekedő 28 éves nyírteleki nő, aki egy útkanyarulatban elvesztette uralmát a jármű irányítása felett, és lesodródott az útról, majd egy lakóház kerítésének ütközött. Az elsődleges adatok szerint a baleset bekövetkezésében szerepet játszhatott, hogy a sofőr nem az út- és látási viszonyoknak megfelelő sebességgel közlekedett. A gépkocsi vezetője súlyos sérüléseket szenvedett.

A beregsurányi rendőrök igazoltattak 2017. március 2-án Csarodán egy személygépkocsival közlekedő férfit. Az ellenőrzés során kiderült, hogy az 56 éves tarpai sofőr ellen az osztrák hatóságok nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki. A rendőrök férfit a Vásárosnaményi Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság hodászi körzeti megbízottjai 2017. március 2-án Hodászon elfogták P. Zoltán 30 éves kántorjánosi lakost. A férfit a Nyíregyházi Törvényszék körözte, mivel a közérdekű munka büntetését nem kezdte meg. A rendőrök a férfit előállították és őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 35 éves ököritófülpösi lakos ellen. A férfi 2017. március 2-án Ököritófülpös belterületén kiabált és agresszíven viselkedett, melyet a rendőrök többszöri felszólítása ellenére sem fejezett be. A járőrök a férfit szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrsének munkatársai 2017. március 2-án Gávavencsellőn elfogtak egy 16 éves budapesti lakost, aki ellen a Nyíregyházi Járásbíróság lopás vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. Az egyenruhások a fiatalt a rendőrőrsre előállították és őrizetbe vették.

A Záhonyi Rendőrkapitányság 2017. március 2-án őrizetbe vett egy 48 éves ukrán-magyar kettős állampolgárságú férfit, akit a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság közokirat-hamisítás bűncselekmény elkövetése miatt körözött.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában