Helyi közélet

2017.03.11. 13:44

Pártelnök lett a tiszaeszlári polgármester

Tiszaeszlár - Mindkét tisztségében ugyanaz a feladata: tenni másokért.

Tiszaeszlár - Mindkét tisztségében ugyanaz a feladata: tenni másokért.

Tiszaeszlár polgármestere, Nagy Tibor személyében új pártelnököt választott március elején a Magyar Igazság és Élet Pártja (MIÉP) a jubileumi országos gyűlésen. A dr. Fenyvesi Zoltánt váltó, regnáló településvezető a párt megújítását, dinamizálását, az elmúlt évek során a MIÉP-től eltávolodottak visszahívását, valamint a jelenlegi parlamenti pártokból kiábrándultak, kizártak megszólítását tűzte ki célul.

A jövő évi országgyűlési választáson minden körzetben jelöltállításra készülő MIÉP új vezetője bejelentette: országjáró körútra indul.

Lapunk arról faggatta Nagy Tibort, miként tudja majd összeegyeztetni térben és időben a településvezetői és a pártelnöki teendőket. – Mivel a MIÉP ideiglenes pártközpontja Tiszaeszláron van, a pártügyeket lehetőleg helyben intézem majd, de nem a településvezetői munkám rovására, hanem a szabadidőmben.

– A szerteágazó hivatali feladatok ellátásában ezután is számítok a segítőimre, munkatársaimra, akiknek ugyanúgy szívügyük a településen élők sorsa és Tiszaeszlár fejlődése, mint nekem. Hiszem, hogy közös erőfeszítéssel, becsületes munkával és egészséges nemzettudattal jobbá tehetjük szűkebb és tágabb hazánkat is, MIÉP-es polgármesterként és pártelnökként is ezért küzdök, megalkuvás és kompromisszumok nélkül – tette hozzá.

KM-PI


Politikai célkitűzések

A 2018-as választáson minden körzetben jelöltállításra készül a MIÉP. Egyetlen országosan ismert, radikálisnak megmaradt pártként a MIÉP számít mindazokra a párttagokra, párton kívüliekre és civilekre, akik a nemzeti radikalizmusban látják az ország jövőjét. A politikában csalódott, más pártokból csoportosan kizárt tagok is jelentkeztek már a megújuló pártnál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában