Helyi közélet

2017.04.01. 17:15

A legendás gitárosra emlékezik a Diamond

Nyíregyháza - Harminc éven át jó barátság kötötte össze a nyíregyházi Diamond együttest és Vida Ferencet, a Lord együttes alapítóját.

Nyíregyháza - Harminc éven át jó barátság kötötte össze a nyíregyházi Diamond együttest és Vida Ferencet, a Lord együttes alapítóját.

A legendás basszusgitáros utoljára tavaly februárban járt Nyíregyházán a Diamond zenekar 30. születésnapján. A nyíregyházi csapat számos közös programot szeretett volna még megvalósítani Vida Ferenccel, azonban ezeket a közös terveket meghiúsította ez év januárjában hirtelen bekövetkezett halála.

Búcsú a vándortól címmel emlékkoncerttel tiszteleg Vida Ferenc munkássága és barátsága előtt a Diamond április 8-án 19.30-tól a nyírteleki Királytelek Vigadóban. Meghívott vendégként közreműködik a Diktátor zenekar.

A belépés díjtalan, azonban a húsvét közeledtével a zenekar elfogad különféle adományokat, amelyeket majd rászoruló családok között osztanak szét. Elsősorban tartós élelmiszereket várnak, de örömmel elfogadnak jó állapotban lévő használt ruhákat, játékokat és anyagi felajánlásokat is a nyírteleki Együtt Egy Élhetőbb Jövőért Egyesület javára.

A rendezvényt két motoros civil szervezet is támogatja, a Nagykállói Motoros Barátok csapata és a nyíregyházi Kiss Motoros Baráti Kör.

Az adományokat önzetlenül felajánlók sem távoznak üres kézzel a koncertről, ugyanis kapnak egy sorsjegyet, amellyel ők is nyerhetnek ajándékot a sorsoláskor.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában