Helyi közélet

2017.04.23. 09:36

Cserbenhagyó gázolót keres a rendőrség Nyíregyházán

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság az állampolgárok segítségét kéri.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság az állampolgárok segítségét kéri.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása miatt folytat büntetőeljárást 15010/1913/2017. bűnügyi számon.

Egy eddig ismeretlen sofőr 2017. április 19-én 21 óra 52 perc körül Nyíregyháza Belső körúton közlekedett a Család utca irányából a László utca felé az általa vezetett fehér színű, feltehetően Volkswagen típusú gépjárművel. Haladása során a Belső körút 57. szám előtt nekiütközött egy vele azonos irányba, az úttest jobb szélén kerékpárral közlekedő 59 éves nyíregyházi nőnek, aki járművével felborult, és könnyű sérüléseket szenvedett. Az ütközés következtében a kerékpárban és a gépjárműben is anyagi kár keletkezett, mivel a helyszínen a rendőrök a gépkocsi jobb oldali visszapillantó tükrének anyagmaradványait megtalálták. A baleset bekövetkezése után az ismeretlen járművezető megállás és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

A rendőrség várja az ismeretlen sofőrnek, valamint azoknak a jelentkezését, akik a balesettel kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -


A megye területén az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában