Helyi közélet

2017.04.03. 11:07

Kandó-hét a záhonyi középiskolában

Záhony - Idén április 3-ától 7-éig rendezik meg a névadóról elnevezett hagyományos diákhetet a záhonyi középfokú tanodában.

Záhony - Idén április 3-ától 7-éig rendezik meg a névadóról elnevezett hagyományos diákhetet a záhonyi középfokú tanodában.

Az eseménysorozat hétfőn a megnyitó ünnepséggel és a névadó emléktáblájának koszorúzásával vette kezdetét. Az első napon a humán, illetve a természettudományi munkaközösségek szervezésében szellemi csapatvetélkedőre, valamint S. Tamási Áron amatőr költő, óraadó tanár szakmákról készült versműsorának bemutatására kerül sor. Kedden rendezik meg a 18. Kandó Kupát, melynek keretében félpályás labdarúgótornán méri össze tudását több mint tucatnyi középiskolás együttes. Délután angol és német nyelvi vetélkedőt tartanak. Szerdán a DÖK szervezésében rendészeti és elsősegélynyújtó bemutató részesei lehetnek a diákok, a sportprogramok pedig tanár-diák focimérkőzéssel és az osztályok közötti műfüves bajnoksággal folytatódnak. A hét további napjaiban kerékpáros ügyességi versenyre és közlekedési vetélkedőre, házi lövészbajnokságra, a nagybányai partneriskola és a vendéglátó intézmény diákjai részére rendezendő táncházra, nemzetközi röplabda mérkőzésre, a színjátszókör előadására és a versenyek, vetélkedők nyerteseinek elismerésére kerül sor.

- Katona Dávid -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában