Helyi közélet

2017.04.10. 10:33

Kiállítás nyílik majd a legjobb madárrajzokból

Fehérgyarmat -A Magyar Madártani Egyesület helyi csoportja a szatmár-beregi térség óvodásai, általános és középiskolásai számára az idén is meghirdeti rajzpályázatát, amelynek témája az év madara, a tengelic.

Fehérgyarmat -A Magyar Madártani Egyesület helyi csoportja a szatmár-beregi térség óvodásai, általános és középiskolásai számára az idén is meghirdeti rajzpályázatát, amelynek témája az év madara, a tengelic. Olyan műveket várnak május 1-jéig, amelyek hűen ábrázolják a fokozottan védett madarat, életmódját, költését, élőhelyét, védelmét; a legjobbakat értékes jutalommal ismeri el a zsűri.

A művek bármilyen technikával készülhetnek, legfeljebb A/3-as nagyságban. A nevezés díjtalan, egy intézményből többen is jelentkezhetnek, egy alkotótól csak egy rajzot fogadnak el.

A képek hát­oldalára rá kell írni az alkotó nevét, korát, osztályát, iskolájának címét, e-mail-címét, tanára nevét. Cím: MME – Rajzpályázat 2017, 4900 Fehérgyarmat, Pf.: 31.

KM


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában