Helyi közélet

2017.04.02. 19:45

Lángba borult a nyíregyházi szeméttelep

Nyíregyháza - Székely vonalában látni lehetett annak a tűznek a füstjét, ami vasárnap délután keletkezett Nyíregyházán, a szemétfeldolgozó telepen.

Nyíregyháza - Székely vonalában látni lehetett annak a tűznek a füstjét, ami vasárnap délután keletkezett Nyíregyházán, a szemétfeldolgozó telepen.


Gumiabroncs, szemét és az aljnövényzet gyulladt ki ötszáz négyzetméteren vasárnap este a 403-as elkerülő út mellett Nyíregyháza közelében. A nyíregyházi, kisvárdai és a hajdúnánási hivatásos tűzoltók öt vízsugárral és kéziszerszámok, valamint munkagép segítségével fékezték meg a lángokat. A Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat irányította a tűz oltását. A helyszínen volt a Katasztrófavédelmi Mobil Labor, ahol légköri méréseket végeztek, de az egészségügyi határértékeket meghaladó koncentrációt nem állapítottak meg.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -


Korábban írtuk: Négy tűzoltókocsi és a műveleti szolgálat érkezett rövid egymásutánban a telepre, ahol a csarnok mellett, annak déli oldalán volt a tűz, de azt, hogy mi égett, illetve mi okozta, nem tudni.


Nyíregyháza - Szemét, gumiabroncs és aljnövényzet kapott lángra a Nyíregyháza külterületén lévő hulladékfeldolgozó telep közelében vasárnap kora este - közölte honlapján a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában