Helyi közélet

2017.04.07. 17:15

Újra keresik az Év védőnőjét

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A várandósság időszakában a kismamák egyik legfőbb támogatójaként kísérik figyelemmel a babavárást, majd később a csecsemő és kisgyermek fejlődését.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A várandósság időszakában a kismamák egyik legfőbb támogatójaként kísérik figyelemmel a babavárást, majd később a csecsemő és kisgyermek fejlődését. A védőnők nagyon fontos munkát végeznek, amit az idén is szeretne elismerni a Magyar Védőnők Egyesülete (Mave): öt kategóriában keresi az Év védőnőjét. Az anyukák április 30-áig jelölhetik védőnőiket a hozzájuk kapcsolódó személyes történetekkel.

– A beérkezett történetek, jelölések alapján szeretnénk bemutatni azt az áldozatos munkát, amelyet sokszor nehéz körülmények között végeznek – mondta el Csodás Ágnes Katalin, az egyesület elnöke.

Két felületen is várják a pályázatokat: a Mave honlapja mellett a jelölést támogató Sudocrem hivatalos magyarországi " target="_blank">Facebook-oldalán is benevezhetik az anyukák legfőbb segítőjüket. A kategóriák végső győzteseit szakmai zsűri választja ki; a nyerteseket június 13-án, a védőnők napján köszöntik.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában