Helyi közélet

2017.05.09. 15:07

Búzamezőt idéző látvány a Búza téren

Nyíregyháza - Hűséges előfizetőnk a piaccsarnok környékén kapta lencsevégre, hogy az épülő parkoló mellett búzamezőt idézi a látvány a Búza téren.

Nyíregyháza - Hűséges előfizetőnk a piaccsarnok környékén kapta lencsevégre, hogy az épülő parkoló mellett búzamezőt idézi a látvány a Búza téren.Miközben a frekventált közterületek tisztítását, takarítását, fűnyírását kifogásolta, felhívta a rendőrség figyelmét arra, hogy a Behajtani tilos! táblát sokan nem veszik figyelembe, emiatt nagy a balesetveszély.

– Köszönjük a bejelentést, a terület fűnyírását hamarosan elvégezzük – ígérte Keczkó János, a NyírVV Nonprofit Kft. közterület-fenntartási irodavezetője. – Cégünk mindent megtesz azért, hogy a város zöldfelületei ápoltak, gondozottak legyenek, de a közel 4 millió négyzetméter kezelése időigényes. Feladatainkat ütemezetten végezzük, sajnos, az időjárásnak köszönhetően mégis előfordul, hogy a fű növekedése meghaladja a vágásfordulók gyakoriságát. Különösen a csapadékos, és a meleg időjárási körülmények kedveznek a fű növekedésének. Munkánkat azonban folyamatosan végezzük, és minden városrészbe el fogunk jutni, az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk!

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában