Helyi közélet

2017.05.25. 11:32

Ingyen mozizás az Európai Filmhéten

Nyíregyháza - Magas nézettségű, népszerű, mégis elgondolkodtató alkotásokat lehet megtekinteni.

Nyíregyháza - Magas nézettségű, népszerű, mégis elgondolkodtató alkotásokat lehet megtekinteni.

Az Európai Filmhét ismét várja azokat, akik szeretnek moziba járni, szeretik a jó filmeket és érdeklődnek más népek kultúrája iránt.

A Nyíregyházán is működő Europe Direct Tájékoztatási Központ már ismert rendezvénye a filmhét, amikor magas nézettségű, népszerű, mégis elgondolkodtató alkotásokat lehet sorra venni. A filmek között van felkavaró, drámai, vígjáték, Arany Medve-díjas alkotás és 3D-s animációs matiné a gyerekeknek.

Ezúttal is ingyenesek a vetítések, a feltétel csupán annyi, hogy regisztrálni kell és személyesen átvenni a nulla forintos jegyeket. A vetítések május 29-étől június 2-éig tartanak, a Krúdy Moziban hétfőtől csütörtökig 17.30-kor startol a vetítés, pénteken a gyerekeknek szóló film 16 órától kezdődik. A jegyeket a Benczúr tér 7. szám alatt lehet átvenni 8 és 17 óra között.

- KM -


A filmhét filmjei

Őrült Boldogság (olasz–francia filmdráma); Martfűi rém (magyar pszicho-thriller); Teljesen idegenek (olasz vígjáték); Testről és lélekről (magyar filmdráma, Enyedi Ildikó Arany Medve-díjas alkotása); Kókusz Kokó, a kis sárkány (3D számítógépes animációs film)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában