Helyi közélet

2017.05.19. 07:26

Lánykérés több száz méter magasban - A Tokaji-hegy felett mondta ki az igent

Nyíregyháza - Gábor mindenkit beavatott tervébe, kivéve kedvesét, Zsuzsát, így még nagyobb volt a meglepetés.

Nyíregyháza - Gábor mindenkit beavatott tervébe, kivéve kedvesét, Zsuzsát, így még nagyobb volt a meglepetés.

Mi, nők, gyermekkorunk óta arról álmodozunk, hogy Hófehérkéhez és Csipkerózsikához hasonlóan egyszer eljön értünk is a herceg fehér lovon, és az első látásra szerelem után megkéri a kezünket. Felnőttként aztán már érezzük, hogy ha a mesebeli lánykérés csupán ábránd, a vágyunk, hogy megtaláljuk azt a férfit, akivel a legnagyobb szeretetben együtt öregszünk meg, nagyon is reális.

A romantikáról azonban nem kell lemondanunk a nagy napon sem – tudja ezt már a nyíregyházi Szunyogh Zsuzsa is, akiért modern hercege nem fehér lovon, hanem repülőgépen érkezett.

– Természetesen fogalmam sem volt arról, hogy Gábor mit tervez. Múlt kedden felhívott, hogy menjünk át Tokajba ebédelni. Dolgoztam ugyan, de úgy gondoltam, egy órácskára megszökhetünk – mesélte széles mosollyal az arcán Szunyogh Zsuzsa.

Gábor az üléseink mögül elővett egy hatalmas csokor virágot és egy gyűrűt." Szunyogh Zsuzsa

– Amikor lekanyarodtunk a repülőtér felé, már sejtettem, hogy a párom más programot eszelt ki, de mivel korábban beszélgettünk arról, milyen jó lenne madártávlatból is megnézni a környéket, még mindig nem gyanítottam semmit. Izgatott voltam, mert egyrészt még soha nem repültem, másrészt kismama vagyok, de semmi gond nem volt. Néztük a gyönyörű tájat, élveztük a magasságot, amikor a pilóta jelezte, hogy éppen a tokaji hegy felett járunk. Mint utólag kiderült, ez volt a jel, mert Gábor az üléseink mögül elővett egy hatalmas csokor virágot és egy gyűrűt. Letérdelni ugyan nem tudott, így a szemembe nézett és megkérdezte: leszek-e a felesége. Természetesen igent mondtam – árulta el a nyíregyházi lány, aki két éve alkot párt vőlegényével.

Megkezdődött a közös életük

– Elég kacifántos volt eddig a közös életünk, mert Gábor Budapesten élt és dolgozott, engem pedig a megyeszékhelyhez köt a munkám, így hetente kétszer-háromszor ingáztunk a két város között. Éppen a lánykérés előtt egy nappal költözött Nyíregyházára, mert itt vettünk házat, másnap pedig meglepett a gyűrűvel. Mint kiderült, mindenki tudott a terveiről, beavatta az egész családot, a barátainkat, csak számomra volt meglepetés az egész. Gábor és a repülőgép pilótája évfolyamtársak voltak a középiskolában; Misi elmondta, hogy nem sokan kérnek tőle ilyet. Nagyon örült nekünk, olyannyira, hogy hamarabb tudatta a nagy hírt a közösségi oldalán, mint mi. Rengetegen gratuláltak az eljegyzésünkhöz.

- KM-CsA -


A közel öt kilogrammos Áronkát császármetszéssel segítették világra.

 

Mi lehetne romantikusabb annál, amikor valaki kezét megkérik? Ráadásul a levegőben! A következő férfi is azt tervezte, hogy egy repülőgépen húzza fel szerelme ujjára a gyűrűt, csak azzal nem számolt, hogy a gyomra nem igazán bírja az utazást.

A hideg téli pénteken, délután, nem sokkal három óra után tűzoltóautó áll meg a Margaréta utcában. A lánglovagok azonban ezúttal nem tüzet oltani érkeztek, hanem egészen más feladat várt rájuk. Ifj. Aranyos Imre Újfehértói tűzoltó eljegyezte kedvesét, Dézsán Anitát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában