Helyi közélet

2017.05.17. 16:40

MSZP-sajtótájékoztató: „A játékszabályokat mindenkinek be kell tartani!”

Nyíregyháza - „A játékszabályokat mindenkinek be kell tartani!” – hangsúlyozta Máté Antal, a Baloldali Önkormányzatok Közösségének megyei elnöke szerdán Nyíregyházán.

Nyíregyháza - „A játékszabályokat mindenkinek be kell tartani!” – hangsúlyozta Máté Antal, a Baloldali Önkormányzatok Közösségének megyei elnöke szerdán Nyíregyházán. „Olyan anomáliákra szeretném felhívni a figyelmet, ami egyértelműsíti, hogy a TOP-os források megyei felhasználása egyértelműen politikai alku eredménye. Zárt ülésen határoztak a pénzek elosztásáról, ez ellentétes az uniós normákkal. A Magyar Államkincstártól kapták a kiértesítést, holott a kincstárnak nem volt döntési kompetenciája.

Nyírbátor polgármestereként felháborítónak tartom, hogy a város ipari parkjának infrastrukturális fejlesztését célzó projektjeinket (buszmegálló és út építése) nem támogatták. Pedig ez a terület immár több mint száz településen élő embernek ad munkát, megélhetést. Kirívóan magas összegű támogatást kapott Nyírbogát, a település polgármestere a térség országgyűlési képviselőjének a felesége”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában