Helyi közélet

2017.05.12. 18:09

MSZP-sajtótájékoztató: Rengeteg a visszaélés, a törvényes lopás

Nyíregyháza - Dr. Legény Zsolt, a párt szabolcs-szatmár-beregi országgyűlési képviselője a jég- és fagykár apropóján nyomatékosította: „Követeljük, hogy cselekedjen a kormány, mert a súlyosan károsult gazdáknak azonnali segítségnyújtásra van szükségük!”

Nyíregyháza - Dr. Legény Zsolt, a párt szabolcs-szatmár-beregi országgyűlési képviselője a jég- és fagykár apropóján nyomatékosította: „Követeljük, hogy cselekedjen a kormány, mert a súlyosan károsult gazdáknak azonnali segítségnyújtásra van szükségük!” Gőgös Zoltán, a párt országos elnökhelyettese, országgyűlési képviselő részletezte, hogyan képzeli el a magyar vidék jövőjét. „Vidékfejlesztési koncepciót készítettünk a miniszterelnök-jelölti programunk keretében, ennek lényege: miként lehetne csökkenteni a hátrányosabb térségek lemaradását. Konkrét terveink vannak, melynek alapja, hogy a helyben termelt mezőgazdasági javak ott is maradjanak. Nem szeretnénk, ha a földből megtermelt hasznot elvinnék máshová. A földpályáztatás és a bérbe adás területén rengeteg a visszaélés, a törvényes lopás. A kormányváltásnál ezen a területen is gyökeres változás lesz, elvégre ez a jelmondatunk: Tegyünk igazságot!”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában