Helyi közélet

2017.05.03. 16:08

Nyíregyházi öltözékben a spanyol szépségkirálynő

Nyíregyháza - A Miss Intercontinental Spain 2017 győztese Rabócsi Renáta ruháiban.

Nyíregyháza - A Miss Intercontinental Spain 2017 győztese Rabócsi Renáta ruháiban.

A turisták paradicsomaként nyilván tartott Mallorcán mennyei érzésben lehetett része Rabócsi Renátának. A nyíregyházi divattervező ruhájában nyerte meg a szépségversenyt a spanyol Marina Rossello. Ráadásul nem pusztán magára öltött egy alkalmi ruhát, hanem immár a Rabocsi márkát népszerűsítette a Baleár-szigeteken.

– A Miss Intercontinental Spain 2017 szépségversenynek egyre nagyobb a presztízse. Ezért is vagyok boldog, hogy osztozhatok Marina örömében – jegyezte meg Renáta. Felvetődik a kérdés: mi járatban volt Európa túlsó részén?

– Nemrég nyílt meg Mallorcán az az üzlet, ahol kizárólag Rabocsi ruhákkal várják a turistákat és a helyi lakosokat. Egyébként a tulajdonosa szintén nyíregyházi születésű hölgy: Délceg Orsolya évek óta él a szigeten, ahol immár sikeres alkalmi- és esküvői ruhaüzletet vezet. Annak a megnyitóján ismerkedtem meg Marina Rossellóval, ott döntöttük el, hogy akár eredményesek is lehetünk közösen.

Néhány napja mutatták be Renáta tavaszi-nyári kollekciójának vadonatúj darabjait a Budapest Fashion Week keretein belül.

– Az egyedi, kézzel festett selyemruhákon a derűs, felhőtlen, bohó minták ötvöződnek a végtelenül nőies formákkal.

Ezek iránt világszerte nagy az érdeklődés. A ruhák a nyíregyházi varrodánkból kelnek útra, ahová tárt karokkal várunk varrónőket. Egyébként pedig a bővülő helyi szalonom után hamarosan megnyílik az első budapesti üzletem, a mostani mallorcai siker szinte hab a tortán. Divatosan fogalmazva: ez így édes élet.

KM–LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában