Helyi közélet

2017.05.22. 10:12

Több körözött is rendőrkézre akadt - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. május 21-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. május 21-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2017. május 21-én a megyeszékhelyen elfogtak egy 28 éves timári és egy 31 éves nyíregyházi lakost. A fiatalabb férfi ellen a Nyíregyházi Járásbíróság garázdaság bűntett, a 31 éves férfi ellen lopás bűntett elkövetése miatt rendelt el körözést. Az egyenruhások a férfiakat bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2017. május 21-én Nyíregyházán igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 35 éves helyi férfit. Az intézkedés során kiderült, hogy a sofőrt a járművezetéstől jogerősen eltiltották. A rendőrök a férfit előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai 2017. május 21-én lakásán elfogtak egy 17 éves encsencsi lányt, aki ellen a Nyíregyházi Járásbíróság könnyű testi sértés vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A rendőrök a fiatalt bűnügyi őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában