Helyi közélet

2017.05.30. 07:48

Videó: Parfüm lopáson bukott le a nyírtéti férfi, aki több kerékpárt is eltulajdonított

Nyíregyháza, Nyírtét - Nyíregyházán, az egyik drogériában egy parfümöt rejtett a pulóvere alá egy férfi 2017. május 26-án.

Nyíregyháza, Nyírtét - Nyíregyházán, az egyik drogériában egy parfümöt rejtett a pulóvere alá egy férfi 2017. május 26-án. A biztonsági őr értesítette a rendőröket, akik a rendőrkapitányságra előállították a 20 éves nyírtéti férfit. A rendőrök megállapították, hogy az előállított férfi összefüggésbe hozható Napkor és Apagy településeken májusban elkövetett kerékpárlopásokkal. A rendőrök P. György 20 éves nyírtéti lakost 2017. május 26-án üzletszerűen elkövetett lopás elkövetésének megalapozott gyanújával gyanúsítottként kihallgatták, amelynek során beismerő vallomást tett és a gyanúsításban közölt négy kerékpár eltulajdonításán túl további három esetről is vallott.

Az ügyben eljáró Nyíregyházi Rendőrkapitányság a gyanúsítottat bűnügyi őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatásának indítványozását. Az illetékes ügyészség indítványára a Nyíregyházi Járásbíróság 2017. május 29-én elrendelte P. György előzetes letartóztatását.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában