Helyi közélet

2017.06.14. 13:44

A nap receptje: májas tekercs

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza, Nyírtelek - Sajtos-baconös csirkecsoda, őzgerincformában sütve.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza, Nyírtelek - Sajtos-baconös csirkecsoda, őzgerincformában sütve.

Hozzávalók

  • 2 db nagyobb csirkemell
  • 1 szál friss kolbász
  • 1 nagyobb maréknyi csirkemáj
  • 15 dkg trappista sajt
  • 20 dkg szeletelt baconszalonna
  • ételízesítő
  • bors
  • kevés olaj
  • Elkészítés

    A csirkemellet kiklopfoljuk, majd borsozzuk, sózzuk. Az őzgerincformát kibéleljük a baconnel, beleigazgatjuk a csirkemellet, majd beletesszük a csirkemájat. Kicsit borsozzuk, megszórjuk sajttal, rátesszük a friss kolbászhúst, majd ismét megszórjuk sajttal. Ráhajtjuk a csirkemellet és a bacont, meglocsoljuk egy kevés olajjal és megsütjük.

    - Tóth Zoltánné, Nyírtelek -

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában