Helyi közélet

2017.06.16. 10:06

Jobbik-sajtótájékoztató: Az új tömbökben képtelenség telefonálni

Nyíregyháza - A nyíregyházi kórház főbejáratánál tartott sajtótájékoztatót péntek délelőtt a Jobbik.

Nyíregyháza - A nyíregyházi kórház főbejáratánál tartott sajtótájékoztatót péntek délelőtt a Jobbik. Lengyel Máté a média közreműködésével több anomáliára szerette volna felhívni a közvélemény és a kórház vezetésének figyelmét. – A múlt heti heves esőzés nyomán a sürgősségi részleg közvetlen közelében feltört a szennyvíz, a gyermekosztály pedig beázott. A 21. században, egy 16 milliárdos beruházás esetében nem ezt várná az ember – fogalmazott a Jobbik választókerületi elnöke. Ezek után feltette a kérdést: ki a felelős? A beruházó vagy a kivitelező? – Probléma van a parkolással is. Sok esetben a gyengénlátók részére fenntartott sávban állnak meg az autók, egy modern kórházban ez nem működhet – nyomatékosított Lengyel Máté, aki szerint ha a Fidesz nem plakátrongálásra buzdítaná aktivistáit, hanem a kórház területén felhalmozódott építési törmelék elszállítására, előrébb tartanánk. – Az új tömbökben, a vasbeton szerkezetnek „köszönhetően” több telefontársaság szolgáltatása nem elérhető, így sem a betegek, sem pedig az orvosok nem tudják használni mobiltelefonjaikat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában