Helyi közélet

2017.06.21. 13:22

Nem vakációznak a Nyírtávhő dolgozói

Nyíregyháza - Amíg a szakemberek kicserélik a vezetékeket, a diákok kérdőíveznek a városban.

Nyíregyháza - Amíg a szakemberek kicserélik a vezetékeket, a diákok kérdőíveznek a városban.

– Kedden a Benczúr téren és az Országzászló téren végeztünk hibaelhárítást, s bár a munkálatok részben akadályozták a gyalogosok közlekedését, a városlakók megértőek voltak, sőt kitartást kívántak dolgozóinknak a nagy kánikulában – mesélte Joó László, a Nyírtávhő Kft. ügyvezető igazgatója. – A távfűtési vezeték rekonstrukciója miatt előre láthatólag augusztus közepéig félpályás útlezárásra és területlezárásra lesz szükség az Egyház utca–Kálvin tér–Országzászló tér területén. A felújítások ellenére a melegvíz-szolgáltatás zavartalanul üzemel a szolgáltatási területünkön – hangsúlyozta Joó László, hozzátéve: a cég a Kossuth utcán, a belvárosban és a Sóstói úton is műszaki munkálatokra készül, s tervezi a Vay Ádám körúti „Piros Ház”, a Búza tér–Búza utca és az Árok utca lakóépületeiben található hőközpontok felújítását is.

A „Nyitás” programra pályázó épületek lakásaiban termosztatikus radiátorszelepeket és költségosztó készülékeket szerelnek fel az egyedileg, igény szerint szabályozható fűtési szolgáltatás céljából. Az ügyvezető igazgató azt is megemlítette, hogy szeretnék megismerni fogyasztóik véleményét, elvárásait, elégedettségét, ezért júniusban és júliusban diákmunkások segítségével kérdőíves felmérést végeznek Nyíregyházán, a válaszadók között pedig ajándékcsomagokat sorsolnak ki.

KM-PI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában