Helyi közélet

2017.06.30. 10:00

Rendészeti szakmai napot tartottak Nyírbátorban

Nyírbátor - Látványos bemutatók várták a középiskolás diákokat, akik a nap folyamán a határvadász-képzésről is hasznos információkat hallhattak.

Nyírbátor - Látványos bemutatók várták a középiskolás diákokat, akik a nap folyamán a határvadász-képzésről is hasznos információkat hallhattak.

Pályaorientációs, valamint ágazati belügyi rendészeti képzést folytató középiskolások nyári szakmai gyakorlatán rendezett a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Oktatási és Kiképzési Alosztálya 2017. június 21-én rendészeti szakmai napot, melyen mintegy 150 tanuló vett részt. A rendezvényen látványos bemutatók várták a diákokat, köztük közlekedésrendészeti, intézkedéstaktikai, kutyás rendőri bemutatók, továbbá a jelenlévők a határvadász- képzésben résztvevő állomány bevonásával csapaterős gyakorlati bemutatót láthattak. A diákoknak a nap folyamán lehetőségük nyílt betekinteni közelebbről a hivatásosok munkájába, megismerkedhettek a rendőrség technikai eszközeivel, melyeket a kollégák segítségével ki is próbálhattak.

A rendezvényen a megyei határvadász toborzócsoport tagjai is jelen voltak, akik a rendvédelmi szolgálat iránt elhivatottságot érzőknek a képzéssel kapcsolatosan hasznos információkkal és tanácsokkal szolgáltak.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában