Helyi közélet

2017.06.25. 19:07

Villám csapott egy kéménybe Újfehértón - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. június 25-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. június 25-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Egy lakóház felé veszélyesen megdőlt egy nagyméretű nyárfa vasárnap reggel Ófehértón, az Úttörő utcában. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész és kéziszerszámok segítségével számolták fel a kialakult helyzetet.

Villám csapott egy lakóház kéményébe vasárnap délelőtt Újfehértón, a Böszörményi utcában. A város önkormányzati tűzoltói a megrongálódott kémény darabjait és a sérült épületdarabokat eltávolították, valamint a sérült tetőhéjazatot befóliázták. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Csőtörés miatt nagy mennyiségű víz eltávolításához kérték a vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók segítségét vasárnap délelőtt egy kisvarsányi családi ház pincéjében, ahol a nyolcvan centiméter magas vízoszlop a gázkazánt veszélyeztette, a tűzoltók motoros szivattyú segítségével avatkoztak be. Személyi sérülés nem történt.

Telefonvezetékre szakadt egy nagyméretű platánfa ága és akadályozta a közlekedést vasárnap délben Nyírcsászáriban, a Kátai utcában. A nyírbátori hivatásos tűzoltók értesítették a szolgáltatót, majd motoros láncfűrész segítségével számolták fel a forgalmi akadályt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában