Helyi közélet

2017.07.25. 13:02

Erzsébet-táborok színesítik a szünidőt

Döge - A dögei diákok nyári szünidejének sokszínű és tartalmas eltöltéséhez hozzájárul Erzsébet-táborok szervezésével a helyi Ölbey Irén Általános Iskola is.

Döge - A dögei diákok nyári szünidejének sokszínű és tartalmas eltöltéséhez hozzájárul Erzsébet-táborok szervezésével a helyi Ölbey Irén Általános Iskola is. Több turnust a helyi ifjúsági házban rendeztek, illetve rendeznek még meg napközis formában, vagyis 8 órától 16 óráig várják elfoglaltságok a fiatalokat. A kézműves foglalkozások, a tűzoltó-bemutatók mellett kiállításokra is van lehetőség. Az elmúlt turnusokban a fiatalok megismerkedtek többek között Sárospatak történelmi nevezetességeivel, valamint felkeresték a sátoraljaújhelyi kalandparkot is. Egy másik csoport Debrecen látnivalóival ismerkedett, s nem hagyták ki a Kerekerdő élményparkot sem. Július végén 30 diák a Balatonhoz utazik, számukra ott rendezik meg az Erzsébet tábort, míg augusztusban újabb két turnus lesz a helyi ifjúsági házban is.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában