Helyi közélet

2017.07.20. 15:43

Nyíregyházi dílereken ütöttek rajta a zsaruk

Nyíregyháza - A gyanúsítottaknál mintegy 380 gramm kábítószert foglaltak le a rendőrök.

Nyíregyháza - A gyanúsítottaknál mintegy 380 gramm kábítószert foglaltak le a rendőrök.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást B. Mihály 37 éves, K. Pál 29 éves és V. László 29 éves nyíregyházi lakosok ellen. A megalapozott gyanú szerint a férfiak rendszeresen árusítottak kábítószert.

A három férfit a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi és rendészeti igazgatóságának, valamint a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi osztályának munkatársai nyíregyházi otthonaikban fogták el 2017. július 18-án. A gyanúsítottak elfogásakor a rendőrök a három férfinál összesen mintegy 380 gramm mennyiségű kábítószert az előzetes vizsgálat adatai szerint marihuánát és közel egymillió forint összegű, feltehetően a kábítószer eladásából származó készpénzt találtak és foglaltak le. A rendőrök a gyanúsítottakat bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában