Helyi közélet

2017.08.25. 13:03

Elkészült - Mutatjuk, hogy néz ki Szabó Zsófiék álomotthona!

Budapest, Nyíregyháza, Törökbálint - Sokáig ment a találgatás, mi lesz Zsófiékkal: Budapestre fognak vajon költözni, ahová Zsófit köti a munkája, vagy Nyíregyházára, ahol férje, Zsolt dolgozik. <a href="/megsem-koltozik-nyiregyhazara-szabo-zsofi-hazat-vettek-torokbalinton-hajdu-peter-szomszedjai-lesznek/3451122" target="_blank">A pár végül Törökbálinton talált rá álmaik otthonára</a>.

Budapest, Nyíregyháza, Törökbálint - Sokáig ment a találgatás, mi lesz Zsófiékkal: Budapestre fognak vajon költözni, ahová Zsófit köti a munkája, vagy Nyíregyházára, ahol férje, Zsolt dolgozik. A pár végül Törökbálinton talált rá álmaik otthonára.

– Törökbálinton voltunk a testvéreméknél és épp a gyerekekkel bicikliztünk, sétáltunk, amikor az egyik, új építésű társasház mellett észrevettük a műsorvezetőt és férjét, Zsoltot. Hamar beültek az autóba és elhajtottak, így csak a testvéremtől tudtam meg, hogy elvileg rövidesen ők is oda költöznek, már az újságok is megírták – közölte a Borssal egy olvasó, Zsuzsa.

A ház most el is készült, már csak néhány apróbb simítás van hátra, aztán költözhetnek is. A Bors kiemelte, hogy Zsófi férje, Zsolt hozta most a nagyobb áldozatot: hiszen őt a vállalkozásainak nagyobb része még most is a szabolcsi megyeszékhelyhez köti.

Forrás: borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában