Helyi közélet

2017.08.17. 15:22

„Ez az egyik legnehezebb lelki feladat” - Szabó Zsófi férje megbocsájtott az anyósának

Budapest, Nyíregyháza - <a href="/szabo-zsofi-anyu-felt-senki-nem-gondolta-volna-hogy-egy-cigany-ferfi-felesege-leszek/3403846" target="_blank">Mint korábban írtunk róla</a>, nem mindig volt harmonikus a hangulat Szabó Zsófi családjában: Zsófi édesanyja kezdetben nem örült neki, hogy a lánya egy roma származású fiatalember felesége lesz.

Budapest, Nyíregyháza - Mint korábban írtunk róla, nem mindig volt harmonikus a hangulat Szabó Zsófi családjában: Zsófi édesanyja kezdetben nem örült neki, hogy a lánya egy roma származású fiatalember felesége lesz. Zsófi elmondása szerint hosszú hónapokon át őrlődött a szerettei között. Ám úgy fest, ez már a múlt: Zsolt megbocsájtott az anyósának.

– Zsolti akkor nagyot csalódott, és azt gondolom, hogy óriási gesztus a részéről, hogy meg tudott bocsátani anyukámnak. Én is meg­bocsátottam ne­ki, empatikusabb szemmel né­zem. Megértem, hogy mitől félt, tudom, hogy nagyon szeret, ami minden rossz döntése alól felmenti – mondta el Zsófi Pel­ler Mariann Utazás a lelked körül című műsorában.

- Ez az egyik legnehezebb lelki feladat. A megbocsátás az erősek erénye, gyengék nem tesz ilyet. A belső növekedési folyamatunk része, többek leszünk egy ilyen döntés által. A másik félnek is szívességet teszünk ezzel. Zsolti hatalmas dolgot vitt véghez, boldoggá tett egy egész családot - mondta Pozsgay Andrea pszichológus a Borsnak.

Forrás: borsonline.hu


[related-post post_id="3521217"]

Ezek is érdekelhetik