Helyi közélet

2017.08.05. 08:42

Fának ütközött egy autó Pátroha és Nyírtass között - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. augusztus 4-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. augusztus 4-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Árokba sodródott egy személygépkocsi és felborult péntek délelőtt Nyíregyháza és Nagykálló között. A balesetben senki nem sérült meg. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították és kerekeire visszaállították.

Lehasadt egy nagyméretű akácfa egyik ága, amely akadályozta a közlekedést pénteken, a Kótaj és Búj közötti úton. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész és dugólétra segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt.

Vágástéri hulladék gyulladt meg pénteken este Kisar és Nagyar települések között. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Gázszivárgáshoz riasztották a mátészalkai hivatásos tűzoltókat péntek este, miután egy fehérgyarmati kereskedelmi egység udvarán a nyomáscsökkentő meghibásodott. A tűzoltók a helyszínt biztosították a gázszolgáltató szakembereinek a kiérkezéséig. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Az útról lesodródott és fának ütközött szombaton reggel egy személygépkocsi a Nyírtass és Pátroha közötti úton. A kisvárdai hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. A balesetben a jármű vezetője megsérült.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában