Helyi közélet

2017.08.28. 15:21

Jobbik-sajtótájékoztató: "A Jobbik a versenyképes munkabérekre épít, nem pedig az olcsó munkaerőre"

Nyíregyháza - Az ország számos pontján, így Nyíregyháza szívében is aláírásokat gyűjt a Jobbik a bérunió megvalósítása érdekében.

Nyíregyháza - Az ország számos pontján, így Nyíregyháza szívében is aláírásokat gyűjt a Jobbik a bérunió megvalósítása érdekében.

Dr. Apáti István, a párt országgyűlési képviselője hétfői sajtótájékoztatóján rámutatott: a hét országra kiterjedő akció célja, hogy végre ne csak az árak, hanem a bérek is legyenek nyugatiak. – Jövő májusig legalább egymillió aláírást kell összegyűjteni az Európai Unió tagállamaiban ahhoz, hogy az Európai Bizottság kötelező érvénnyel foglalkozzon a béremelés kérdésével, álláspontunk szerint ez a szülőföldön boldogulás záloga. Az elmúlt hét évben minimum 600-700 ezren hagyták el Magyarországot a megélhetési gondok, a kilátástalanság miatt.

A Jobbik a versenyképes munkabérekre épít, nem pedig az olcsó munkaerőre, mint a Fidesz. Minél nagyobb támogatást kap az úttörő jellegű kezdeményezésünk, annál jobb lesz az érdekérvényesítő képességünk. Természetesen nem fog egyik napról a másikra beköszönteni a német, osztrák bérszínvonal hazánkban, de több éven át, lépcsőzetes béremelésekkel sokat tehetünk Magyarország és a magyarok szebb jövőjéért! – érvelt a jobbikos honatya.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában