Helyi közélet

2017.08.09. 14:28

Megszállták a „repülőhidat”

Nyíregyháza - Napközben lehet közlekedni a nyíregyházi gyalogos-felüljárón, csakis éjszaka zárják le hét órán keresztül.

Nyíregyháza - Napközben lehet közlekedni a nyíregyházi gyalogos-felüljárón, csakis éjszaka zárják le hét órán keresztül.

Aki megszokásból éjszaka is szeretne átsétálni a nyíregyházi buszállomást és a Dugonics utcát összekötő „repülőhídon”, kalkulálja be, hogy egy héten át felújítják azt. Emiatt este tíz és reggel öt óra között nem lehet rajta átmenni, mivel akkor a munka miatt lezárják a gyalogosforgalom elől. Napközben nincs akadálya annak, hogy igénybe vegyék a vágányok feletti átkelést megkönnyítő felüljárót.

Burkolatcsere, korrózióvédelem

A karbantartás a MÁV Zrt. büdzséjét terheli: a debreceni pályavasúti, területi igazgatóság karbantartási keretéből összesen körülbelül 30 millió forintot fordítanak az elhasználódott burkolat cseréjére a munkálatok során.

Nem pusztán a komplett járófelület újul meg a „repülőhídon”, hanem az alatta elnyúló acélszerkezet korrózióvédelméről is gondoskodnak a szakemberek az elkövetkezendő napokban.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában