Helyi közélet

2017.08.10. 07:43

Munkát keres a három kislányát egyedül nevelő nyíregyházi apuka

Nyíregyháza - Olvasóink biztosan emlékeznek a Vadászi családra: önzetlenségüknek és felajánlásaiknak köszönhetően <a href="/nekunk-meg-soha-nem-volt-ilyen-karacsonyunk/3314920" target="_blank">tavaly karácsonykor</a> ajándékokkal és sok-sok finomsággal lephettük meg Bogit, Zsanit, Rékát és az őket egyedül nevelő édesapjukat.

Nyíregyháza - Olvasóink biztosan emlékeznek a Vadászi családra: önzetlenségüknek és felajánlásaiknak köszönhetően tavaly karácsonykor ajándékokkal és sok-sok finomsággal lephettük meg Bogit, Zsanit, Rékát és az őket egyedül nevelő édesapjukat.

A sorsuk azóta még rosszabbra fordult: a családok átmeneti otthonába kerültek, az édesapa pedig elveszítette a munkahelyét, így az egyetlen bevételük a családi pótlék. Ha nem tudják megoldani a lakhatásukat, a gyerekeket elszakítják az édesapjuktól és védelembe veszik őket.

Munkát keres

Vadászi József azt mondja, számára mindent, ami az életében fontos, a gyerekei jelentik – és ez fordítva is igaz: a lányok nagyon ragaszkodnak hozzá, el sem tudják képzelni, hogy el kell válniuk egymástól. Olyan munkahelyet keres, ahol négy órában dolgozhat – reggel ő viszi iskolába a gyerekeket, délután pedig ő megy értük, és a házimunka is rá marad: főz, takarít, mos, ezért nyolcórás munkát nem tud vállalni. Mindent megtenne azért, hogy a lányai vele maradhassanak, ezért ismét megkereste lapunkat. Karácsonykor nagyon sokan segítettek nekik, amiért örökké hálás lesz, de most nem tud mást tenni, újra a nyilvánossághoz fordul. Dolgozni szeretne, hogy ne kelljen elveszítenie azokat, akiket a legjobban szeret: a gyerekeit.

Aki tud segíteni, a 30/440-7891-es számon éri el Vadászi Józsefet. Köszönjük!

KM


[related-post post_id="3314920"]

[related-post post_id="3110485"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában