Helyi közélet

2017.09.28. 08:02

A misszióból hazatérő katonáinkat köszöntjük

Nyíregyháza - A történelem során mindig katonaváros volt Nyíregyháza, s most újra katonatörténelmi pillanatokat él meg: nehéz küldetésről visszatérő magyar katonáknak adja át a főterét.

Nyíregyháza - A történelem során mindig katonaváros volt Nyíregyháza, s most újra katonatörténelmi pillanatokat él meg: nehéz küldetésről visszatérő magyar katonáknak adja át a főterét. A Koszovóban állomásozó, a NATO parancsnoksága alatt működő nemzetközi békefenntartó haderő magyar kontingensét köszöntik ünnepélyes keretek között csütörtökön a városlakók, rajtuk keresztül az egész ország. A KFOR kontingens 14 órakor kezdődő visszafogadó ünnepségén dr. Simicskó István honvédelmi miniszter mond beszédet, majd azt követően átveszi Iain Lindsay brit nagykövettől a brit inkurrenciaanyagokat. S hogy ez mit jelent? Jöjjön el, tudja meg a helyszínen és legyen részese az ünnepi pillanatoknak!

KM-NYZS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában