Helyi közélet

2017.09.30. 08:58

A vita hevében betörte az ablakot egy nyírcsaholyi nő - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. szeptember 29-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. szeptember 29-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság rongálás miatt folytat szabálysértési eljárást egy 23 éves nyírcsaholyi lakos ellen. A nő 2017. szeptember 29-én egy vita során volt élettársa lakásának egyik ablaküvegét betörte. A rendőrök a nőt előállították és gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2017. szeptember 29-én Vasmegyeren igazoltattak egy 46 éves demecseri férfit. Az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a sofőrt a járművezetéstől jogerősen eltiltották. Az egyenruhások a férfit a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában