Helyi közélet

2017.09.20. 11:37

Akadémia a díszteremben: még a fekete rigó is felröppen

Nyíregyháza - Öt rendezvény alkotja az Idősek akadémiája aktuális programsorozatát.

Nyíregyháza - Öt rendezvény alkotja az Idősek akadémiája aktuális programsorozatát.

A Római Katolikus Plébánia és Társszékesegyház díszterme ismét kitárja a kapuit az érdeklődők előtt keddenként szeptember 26-tól október 24-ig. A Nyíregyházi Szociális Gondozási Központ szokás szerint felkarolta a népszerű Idősek akadémiáját, mely során hasznos és hiteles információkhoz juthatnak a résztvevők.

— Az őszi előadássorozat kedden délután kettőkor kezdődik. Miként tavaly, ezúttal is dr. Lipóczki Imre főorvos-természetgyógyász tartja a nyitóelőadást „Az egészségről, a betegségről másképpen” – említette Szilvásiné Bojda Márta, a szociális gondozási központ igazgatója. – Október első keddjén az idősek lelki egészségvédelméről dr. Berényi András pszichológus szól, majd 10-én két előadó is lesz: Jászai Menyhért alpolgármester a nyíregyházi idősellátás rendszerét mutatja be, míg Gurbán Csaba rendőr százados, kiemelt főnyomozó bűnmegelőzési tanácsokkal szolgál a mindennapokra. Dr. Ilonczai Péter főorvos Szent Kevin és a fekete rigó - ima és innováció az orvoslásban címmel október 17-én áll majd a mikrofonhoz, zárásként pedig dr. Kiss Ferenc, a Nyíregyházi Egyetem általános rektorhelyettese a klímaváltozásról és a fenntarthatóságról osztja meg gondolatait a várhatóan népes hallgatósággal. Természetesen nem változtattunk a bevált rendszeren, a belépés továbbra is ingyenes.

KM-LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában