Helyi közélet

2017.09.04. 17:08

Árkot ugrott a gépkocsi Nyírjesnél​

Nyíregyháza - Valamiért megpördült egy autó, mert fékezés közben siklott a padkára Nyírjestanya határában. Vasárnap délután érkezett bejelentés közlekedési balesetről a 4911-es főút 6-os km szelvényből.

Nyíregyháza - Valamiért megpördült egy autó, mert fékezés közben siklott a padkára Nyírjestanya határában. Vasárnap délután érkezett bejelentés közlekedési balesetről a 4911-es főút 6-os km szelvényből. Egy Peugeot tartott Nyíregyháza felől Nagykálló irányába, és az esőtől vizes úton a gépkocsivezető erős fékezés közben a járművel az árokpartra sodródott, miközben a gépkocsi a tengelye körül is elfordult. Nem tudunk személyi sérülésről, a rendőrség eljárás során tisztázza a felelősséget.

Olvasónk másként emlékszik a balesetre

Az említett gépjármű vezetője levélben tisztázta szerepét a balesetben:

Az eset úgy volt hogy 80 km/h-s sebességgel a kanyar után előttem egy jármű balra kanyarodott anélkül hogy észlelte volna az érkezésem, és annak érdekében, hogy elkerüljem a balesetet lefékeztem és majdnem életem vesztettem - írja olvasónk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában