Helyi közélet

2017.09.17. 10:14

Fergeteges városnap Nyírmadán

Nyírmada - Benépesült a belváros Nyírmadán, ahol egész napos programsorozattal várátk az érdeklődőket a városnapi ünnepségre.

Nyírmada - Benépesült a belváros Nyírmadán, ahol egész napos programsorozattal várátk az érdeklődőket a városnapi ünnepségre.

Az ízek utcájában finom falatokból kaptak kóstolót, a kirakodóvásárban pedig akár a szemünk előtt készült remekekből válogathattak a vendégek. A színpadon a helyi óvodások, mazsorettek, harcművészek arattak tapsot, majd a polgármester Kálmán Béla köszöntötte a városlakókat. A vásárosnaményi rendőrség képviselője ez alkalommal adta át elismeréseit a település legjobban teljesítő polgárőreinek. Ezalatt sorba rendezték a felvonuló kocsikat, a szüreti felvonulás élén pedig a Szabolcsi Koncert Fúvószenekar zenélt, a Majorette csoport pedig látványos bemutatóval nyerte el a helyiek tetszését. A délutáni motoros felvonulás után a Folkfusion Band, 4 for Dance, Szirota Jennifer lépett színpadra, a tűzijáték előtt a Balkan Fanatik adott élő koncertet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában