Helyi közélet

2017.09.18. 13:17

Lángoltak az autók, a fák, berepedtek a kirakatok a Jósavárosban

Nyíregyháza - Három autó égett hétfőn hajnalban Nyíregyházán, az Ungvár sétányon.

Nyíregyháza - Három autó égett hétfőn hajnalban Nyíregyházán, az Ungvár sétányon.

– Hajnali három óra körül riasztották a katasztrófavédelem szakembereit, hogy kigyulladt egy személygépkocsi a Jósavárosban, az Eötvös gyakorlóiskolához közel. A lángok átterjedtek a jármű mellett parkoló két kocsira is. Mivel a tulajdonosa az autót egyes fokozatban hagyta, elindult a tűz hatására, de szerencsére megakadt az útpadkában. A lángok a közelben lévő fákra is felkúsztak, emellett egy tanműhely ablakában és homlokzatában is komoly kár keletkezett, amikor a hőhatástól berepedtek az üvegek – osztotta meg lapunkkal Bordás Béla közlekedési és baleseti tudósító, városgondnok. Hozzátette:

– A középső kocsi tulajdonosa elmondta, hogy tavaly a másik oldalon, a Robinson-domb mellett parkolt, s az autója ugyanígy kigyulladt és leégett. Akkor a mellett álló E.ON-os járműben keletkezett kár.

– A két benzin- és egy dízelüzemű járműből felcsapó lángokat a nyíregyházi hivatásos tűzoltók két gyorsbeavatkozóval oltották el, majd a kocsikat áramtalanították. Személyi sérülés nem történt, szándékosság gyanúja nem merült fel – tájékoztatta lapunkat Dóka Imre, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában