Helyi közélet

2017.09.23. 13:43

Tízezer lépés magunkért és a Down Egyesületért

Nyíregyháza - Az Amway társadalmi szerepvállalásának részeként minden évben önkéntes megmozdulásokkal segíti a beteg gyermekek gyógyulását.

Nyíregyháza - Az Amway társadalmi szerepvállalásának részeként minden évben önkéntes megmozdulásokkal segíti a beteg gyermekek gyógyulását.

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel az idén ismét közös programra várják az érdeklődőket: október 1-jén immáron harmadik alkalommal rendezik meg a „10.000 lépés érted és értük” jótékonysági sétát, amellyel bárki hozzájárulhat az apróságok zökkenőmentes hétköznapjaihoz.

„10.000 lépés érted és értük” – így szól a szlogen, hiszen közel 5 km sétával már a saját egészsége érdekében is rengeteget tehet bármelyik résztvevő.

A részvétel feltétele most is az 500 Ft-os támogatás befizetése a helyszínen.

Az idén Budapesten és Nyíregyházán kívül több nagyobb város is csatlakozott a programhoz, így nemcsak a Bókay Gyermekklinika, hanem a helyi intézmények is részesülhetnek a lelkes önkéntesek támogatásában.

Az idén a Nyíregyházán összegyűlt összeggel a Down Egyesületet támogatja az Amway.

Október 1-jén 14 órakor indul el a sétálók menete Nyíregyházán az erdei tornapálya parkolójától. Innen a tornapályán keresztül 5 kilométert sétálnak a résztvevők, majd visszafordulnak a parkolóhoz. A regisztráció 13.30 órakor kezdődik a parkolóban. A szervezők remélik, az idén is sokan csatlakoznak a jótékonysági kezdeményezéshez, s a résztvevők együtt bebizonyítják, hogy minden apró lépés, minden egyes forint számít, hiszen ezekből lesznek az igazán nagy dolgok.

- KM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában