Helyi közélet

2017.09.08. 12:41

Újra szolgálatba állt Rendőr Robi

Nyíregyháza - Idén is elindult az Ovi-Zsaru bűnmegelőzési prevenciós program a nyíregyházi Tündérkert Keleti Óvoda Ligeti Tagintézményében.

Nyíregyháza - Idén is elindult az Ovi-Zsaru bűnmegelőzési prevenciós program a nyíregyházi Tündérkert Keleti Óvoda Ligeti Tagintézményében. Az Ovi-Zsaru játékos, figyelemfelkeltő, érdekes, kommunikációra törekvő prevenciós programsorozat. A főként nagycsoportos óvodások részére kidolgozott bűn - és baleset-megelőzési témájú program célja a gyermekek áldozattá válásának megelőzése, biztonságérzetük erősítése, és annak elősegítése, hogy szükség esetén tudjanak és merjenek segítséget kérni a rendőrtől.

Az első foglalkozást Prekupné Potor Hajnalka r. főtörzsőrmester tartotta 2017. szeptember 7-én, amelyen a kézbábok segítségével bemutatta a rendőröket és a rendőrök munkáját. Az interaktív foglakozáson az előadó segítői Rendőr Robi, Rosszcsont Ricsi és Rosszcsont Rozi, akik a gyerekek számára elsajátíthatóbbá teszik az átadott ismerteket.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában