Helyi közélet

2017.10.14. 15:01

100 fős csapat rohanta meg a kamionokat Calaisnál - Döbbenetes beszámoló egy szabolcsi sofőrtől

Calais, Kisvárda - Pénteken a hajnali órákban a calais-i kikötőbe vezető A16-os autópálya lehajtó részénél barikádot építettek és megállásra kényszerítettek az Egyesült Királyságba tartó kilenc kamiont, melyből egyet Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei sofőr – Kemenyiczki Zsolt – vezetett.

Calais, Kisvárda - Pénteken a hajnali órákban a calais-i kikötőbe vezető A16-os autópálya lehajtó részénél barikádot építettek és megállásra kényszerítettek az Egyesült Királyságba tartó kilenc kamiont, melyből egyet Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei sofőr – Kemenyiczki Zsolt – vezetett. Beszámolója szerint fadorongokkal és késekkel felfegyverzett, körülbelül 100 fős csapat rohanta meg a kamionokat, majd a ponyvákat felvágva 8-an, 10-en szállták meg a pótkocsikat, a szállított áruban is kárt okozva. Tudomása szerint személyi sérülés nem történt, de csak azért, mert a sofőrök higgadtan és passzívan viselkedtek. A kamionokat megtámadó személyeket a kikötői ellenőrzőponton „leszedték” a járművekről – olvasható a haromhatar.hu portálnak küldött beszámolóból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában