Helyi közélet

2017.10.27. 19:10

Magyarország maradjon magyar ország!

Ibrány - Telt házas fórumot tartottak a nemzeti konzultációról pénteken Ibrányban.

Ibrány - Telt házas fórumot tartottak a nemzeti konzultációról pénteken Ibrányban.

Ibrány. – A jövőnk a tét, az, hogy Magyarország magyar ország maradjon – fogalmazott a pénteki ibrányi nemzeti konzultációs fórum előtti sajtótájékoztatón dr. Vinnai Győző. – Mindig védtük a kereszténységet a keleti hódítóktól, ezúttal is meg akarjuk, és meg is fogjuk védeni – szögezte le az országgyűlési képviselő, majd átadta a szót a nemzeti fejlesztési miniszternek, aki megyénk szülötte és lakója.

– Az országot járva fórumokat tartunk, azt tűztük a zászlónkra, hogy megvédjük az országot a Soros-tervtől – hangsúlyozta Seszták Miklós. – Soros György évi egymillió bevándorlót szeretne Európába telepíteni Afrikából és a Közel-Keletről. Le akarja bontani a határvédelmi kerítést, és szándékát ellenzéki politikusok is támogatják. Ezt visszautasítjuk: az államiság egyik alapja a határvédelem. Enyhébben büntetné a migránsokat, szerintünk viszont mindenkinek ugyanakkora büntetés jár. A bevándorlókat kötelező kvóta szerint szeretné szétosztani, amire sem jogi, sem technikai lehetőség nincs. A terv szerint minden bevándorló 9 millió forint állami segélyben részesülne, amit hitelből és uniós forrásból finanszírozna. Üzenjük, hogy ezt nem fogjuk hagyni! A gazdasági mellett kulturális problémákat is okozna a Soros-terv, s ez utóbbi különösen fontos vonatkozás egy több mint ezeréves állam esetében – mondta a miniszter.

KM-HP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában