Helyi közélet

2017.10.30. 07:48

Szörnyethalt egy férfi Beregsuránynál - A kardántengely okozhatta a halálát

Beregsurány, Márokpapi - Egy középkorú férfi szenvedett halálos munkabalesetet egy Beregsurányhoz közeli mezőgazdasági területen csütörtök délelőtt.

Beregsurány, Márokpapi - Egy középkorú férfi szenvedett halálos munkabalesetet egy Beregsurányhoz közeli mezőgazdasági területen csütörtök délelőtt. Valami történhetett, ami miatt meg kellett néznie a munkagépet, de vagy nem állította le a kardántengelyt, vagy a szártépő továbbforgatta azt, a forgó rész pedig magához rántotta. A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, a mentők már nem tudtak rajta segíteni. Fehérvári Marietta r. százados, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense portálunknak elmondta: a történtekről október 26-án 10 óra előtt pár perccel érkezett bejelentés a rendőrségre. A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság a rendkívüli haláleset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában