Helyi közélet

2017.11.10. 08:23

Árokba hajtott egy autó Máriapócs és Kállósemjén között - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. november 9-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. november 9-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Árokba hajtott egy személygépkocsi a délutáni órákban Máriapócs és Kállósemjén között. A jármű vezetője a roncsok közzé szorult, őt a nyírbátori és a baktalórántházi hivatásos tűzoltók feszítő-vágó berendezés segítségével szabadították ki. A tűzoltók a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították.

Szintén, árokba borult egy fagyasztott halat szállító hűtőkamion csütörtök délután a 36-os számú főúton, a 28-as kilométernél, Tiszavasvári közelében. A jármű vezetője súlyos sérüléseket szenvedett. A tiszavasvári önkormányzati és a hajdúnánási hivatásos tűzoltók a szerelvényt áramtalanították, a sérült kiemelésében segítettek, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában