Helyi közélet

2017.11.29. 08:00

Autó lángolt Paszabon, szivárgott a gáz Nyíregyházán - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. november 28-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. november 28-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Kigyulladt egy benzin üzemű személygépkocsi motortere kedden délután Paszabon, a Kossuth utcában. A tulajdonosnak sikerült a tüzet eloltania. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, az izzó, parázsló részeket eltávolították és a felhevült motorteret visszahűtötték. Személyi sérülés nem történt.

Csőtörés miatt nagy mennyiségű víz eltávolításához kérték a nyíregyházi hivatásos tűzoltók segítségét kedden a szabolcsi megyeszékhely egyik közintézményénél, a Kígyó utcában, ahol a pincében összegyűlt hetven centiméter magas vízoszlop gépeket, berendezéseket veszélyeztetett. A tűzoltók motoros szivattyú segítségével szüntették meg a kialakult helyzetet. Személyi sérülés nem történt.

Megrogyott egy vályog falú családi ház egyik fala kedden Tiszalökön, a Szabolcs utcában. A hajdúnánási hivatásos és a tiszavasvári önkormányzati tűzoltók a sérült elemeket eltávolították, az épületet átvizsgálták. Személyi sérülés nem történt. Az ott élők elhelyezéséről a katasztrófavédelmi megbízott gondoskodott.

Szivárgott a gáz egy lakossági gázcsonk elzáró szerelvényének meghibásodása miatt kedden Nyíregyházán, az Aranyhomok utcában. A város hivatásos tűzoltói egy vízsugár fedezete mellett biztosították a helyszínt a szolgáltató munkatársainak a kiérkezéséig. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában