Helyi közélet

2017.11.06. 12:55

Baj lehet még belőle: megszűnik a kanyarodás a Mező utcáról​

Nyíregyháza - Ebből gond lehet. Egy közelben lakó olvasónk hívta fel a figyelmet arra, hogy a Mező utcai csomópont felújítása nem várt gondokat okozhat a közlekedőknek.

Nyíregyháza - Ebből gond lehet. Egy közelben lakó olvasónk hívta fel a figyelmet arra, hogy a Mező utcai csomópont felújítása nem várt gondokat okozhat a közlekedőknek. A város nyugati feléből érkező járművezetők a Mező utcáról nem kanyarodhatnak a belváros felé, mert a Bethlen Gábor utca felé kanyarodó lehetőséget megszüntették. Ez elég hihetetlennek tűnt, de a helyszínen a szakemberek a tervek szerint felfestették a sávokat (emiatt az egyik társasház udvaráról kizárólag a Tiszavasvári útra lehet jobbra kanyarodni) és a jelzőlámpák átszerelése épp folyamatban volt. A felső konzolon lévő lámpák már a kötelező egyenes haladást írták elő, de a sávelválasztó területen még egyenesen és balra kanyarodó lehetőséget kínált a lámpa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában