Helyi közélet

2017.11.24. 10:09

Felrobbant a kályha egy szamosszegi ház nappalijában - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. november 23-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. november 23-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Felrobbant egy vízteres kályha technológiai meghibásodás miatt csütörtök délután egy családi ház nappalijában Szamosszegen, a Szatmári utcában. A balesetben senki nem sérült meg. A mátészalkai hivatásos tűzoltók az épületet átvizsgálták, a ház statikailag nem károsodott. Lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Túlmelegedett kazánhoz riasztották a vásárosnaményi önkormányzati és a mátészalkai hivatásos tűzoltókat csütörtök délután Jándon, egy Rákóczi úti családi ház kazánházában. A tűzoltók a fűtőberendezésből a tüzelőanyagot eltávolították és a felhevült kazánt visszahűtötték. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában