Helyi közélet

2017.11.13. 10:26

Ordibált és verekedni akart Vásárosnaményban - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. november 12-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. november 12-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság rendzavarás szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 25 éves vásárosnaményi lakos ellen. A férfi 2017. november 12-én Vásárosnaményban egy családi ház előtt kiabált, verekedésre hívta az ott lakót. A férfi az intézkedő rendőrök többszöri felszólítása ellenére is tovább folytatta a jogsértő magatartást. Az egyenruhások a férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2017. november 12-én elfogtak egy 50 éves tiszadadai lakost. A férfi a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, amit a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatott át. A rendőrök a körözött férfit előállították a rendőrkapitányságra és az elzárás büntetés letöltése érdekében rendőrségi fogdába vitték.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában