Helyi közélet

2017.11.15. 16:46

Sószoba a nyírbátori óvodásoknak

Nyírbátor - A speciális helyiség pozitív hatása már érzékelhető.

Nyírbátor - A speciális helyiség pozitív hatása már érzékelhető.

A sószobában az ovisoknak különböző típusú foglalkozásokat, a felnőttek számára pedig megbeszéléseket, értekezleteket tartunk. Az egymillió forintos költséggel kialakított helyiség pozitív hatásai már érzékelhetőek – tájékoztatott Veres Jánosné intézményvezető. A jó példa ragadós, így Nyírbátorban hamarosan további óvodákban alakítanak ki hasonló sószobákat. Még ebben az évben gazdagodhat ilyen speciális szobával a József Attila utca 17. szám alatt található ovi: a már aláírt szerződésnek köszönhetően a kivitelező elkezdte a munkálatokat, így a gyerekek legkésőbb december elején birtokba vehetik a helyiséget.

A Kerekerdő tag­óvodában a jövő évre betervezett felújítás alkalmával, a kiszolgálóhelyiségek és a tornaterem bővítésekor alakítják ki majd ezt a speciális termet. A nem túl távoli jövőben (2019-ben) pedig a József Attila utca 7. szám alatti óvodaépületben építenek sószobát a gyerekeknek.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában