Helyi közélet

2017.11.24. 13:01

Záhonyi kollégisták versenyeznek az AIDS Világnapján a fővárosban

Záhony, Budapest - Idén 15. alkalommal hirdette meg a Magyar Ifjúsági Vöröskereszt az Országos HIV/AIDS Prevenciós Versenyét.

Záhony, Budapest - Idén 15. alkalommal hirdette meg a Magyar Ifjúsági Vöröskereszt az Országos HIV/AIDS Prevenciós Versenyét.

A résztvevő háromfős csapatok középiskolás (14-19 éves korosztály) és felnőtt kategóriában (18-25 éves korosztály) mérik össze a felkészültségüket. A szép számban nevezett középiskolás együttesek közül az első, online forduló feladatainak teljesítése után a záhonyi diákotthon Hű Béresek elnevezésű triója (Bálint Péter Levente, Tiszabezdéd; Bökönyi Richárd, Demecser; Kiss Olívia, Szernye, Kárpátalja) Szabolcs-Szatmár-Bereg megye képviseletében vehet részt a december elsején, az AIDS Világnapján a Corvin Plázában rendezendő döntőn. A felnőtt kategóriában a Dr. Béres József Kollégium Béres Bio Trió nevű csapata (Badó Gyöngyi Csongor, Kárpátalja; Katona Dávid, Berkesz; Vaszilcsenko Bianka, Szernye, Kárpátalja) nyert jogot a fináléban való szereplésre.

- Hudák Márk -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában