Helyi közélet

2017.12.19. 18:13

Electrolux: melegen ajánlott „szekrények”

Nyíregyháza - Tizenöt darab hűtőt kap a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház.

Nyíregyháza - Tizenöt darab hűtőt kap a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház.

Ha egy üzlet beindul: már tavaly is élt a nemes gesztussal a megyeszékhelyen több mint 10 esztendeje működő, több mint 1000 embert foglalkoztató, svéd tulajdonban lévő, hűtőszekrényeket gyártó cég.

– Nagyon köszönjük az újabb felajánlást az Electro­luxnak, biztosíthatok mindenkit, hogy jó helyre kerülnek a hűtők. A régi hűtőszekrények kiváltására szánt pénzek ezáltal felszabadulnak, így tovább emelhetjük a betegellátás színvonalát – fogalmazott a hétfői sajtónyilvános átadóünnepségen dr. Adorján Gusztáv főigazgató. Hozzátette: a karácsony közeledtével mindenki érzékenyebb az efféle adományokra. – Szeretnék én magam is áldott, békés karácsonyi ünnepeket kívánni mindenkinek, de legfőképp az Electrolux igazgatójának és a cég dolgozóinak – emelte ki dr. Adorján Gusztáv.

A megszólított, azaz Alessio Bonfanti kiemelte: a vállalat az idén új célt fogalmazott meg. – „Shape living for the better”, azaz „egy jobb életért dolgozunk” – kezdte az Electrolux Lehel Kft. igazgatója, majd hozzátette: az anyacéggel egyetemben száz éve arra törekszenek, hogy a világot jobbá változtassák.

– Szeretnénk, ha a kollégáink, a város lakói és akik csak ismerik a cégünket, mind tudnák, hogy a hűtőszekrények gyártása mellett Nyíregyháza is kiemelten fontos számunkra, éppen ezért adományozunk tizenöt darab kombi hűtőszekrényt a kórháznak – fogalmazott szinte hibátlan magyarsággal Alessio Bonfanti.

KM-TG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában