Helyi közélet

2017.12.20. 08:20

Kéménytűzhöz és kigyulladt melléképülethez is vonultak – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg –Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. december 19-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg –Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. december 19-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

A lerakódott égéstermék gyulladt be egy családi ház vegyes tüzelésű kazánjának a kéményében kedden délután Vaján, a Lahner utcában. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével távolították el az izzó, parázsló részeket. Meghibásodott egy benki családi ház kandallójának kéménye, ezért az épület füsttel telítődött az esti órákban, a Táncsics utcában. A kisvárdai hivatásos tűzoltók az égéstérből a tüzelőanyagot eltávolították, valamint a füsttel telítődött épületrészeket átszellőztették. Személyi sérülés egyik esetben sem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Teljes terjedelmében égett egy melléképület Tiszavasváriban, a Víg utcában, a délutáni órákban, amelyben fűrészport tároltak. A hajdúnánási hivatásos és a város önkormányzati tűzoltói két vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában