Helyi közélet

2017.12.04. 07:29

Keresztbe állt a havas úton egy kamion Fábiánházánál – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. december 3-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. december 3-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Kigyulladt egy kazánházban, a kazán mellett tárolt tűzifa vasárnap este Nagyszekeresen, az Árpád utcában. A tüzet az ott lakóknak sikerült eloltania, illetve egy rendőrjárőr az épületből egy 11,5 kilogrammos PB gázpalackot kihozott, amelyet hőterhelés nem ért. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével szüntették meg az izzást, parázslást. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Megsüllyedt és elakadt egy személygépkocsi vasárnap este Nyíregyházán, a Kemecsei úton, ahol a közlekedést akadályozta. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók kézi erővel a járművet kitolták, a forgalmi akadályt megszüntették.

Rakomány nélküli nyerges vontató az úton megcsúszott és keresztbe fordult vasárnap délelőtt Nyírcsaholy és Fábiánháza között. Személyi sérülés nem történt. A mátészalkai hivatásos tűzoltók a szerelvényt áramtalanították, majd drótkötél segítségével az útról levontatták, a forgalmi akadályt megszüntették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában